mandag 12. mai 2014

Petter Northug

Hvis du ikke har bodd med hodet i jorda den siste uka, har du sikkert fått med deg at skisensasjonen Petter Northug krasjet tidlig søndag morgen forrige uke. Så læreren bestemte seg for at vi skulle gni salt i såret og skrive en nyhetsartikkel om det.

Petter Northug (28) krasjet tidlig søndag morgen 4. mai inn i autovernet General Bangs vei. Northug stakk også fra stedet. Han har innrømmet å ha kjørt i fulle, og kan nå vente seg en bot på flere tusen kroner. Han kan også risikere fengselsstraff, en tidligere dommer tror 40 dager, eller hjemmesoning, og å måtte betale for erstatning for ulykkesbilen fra sponsoren Audi, ettersom alkohol påvirkede kjøreskader sjelden dekkes av forsikringen.

Northug benekter at han har et alkoholproblem, og er tilbake i full trening igjen. "Det har vært tunge dager" sier Northug. "Det er mange inntrykk som kommer etter en slik hendelse. For min del er det mye å ta til seg." Denne hendelsen har ført til mange sterke meninger, som ikke alle har med saken å gjør. Meninger som at han må endre livstil, er mer en playboy enn langrennsløper, og at han må tilbake på landslaget. Men Northug selv merker lite til reaksjonene, ettersom han ikke har sett på tv eller lest nyhetene i det siste. Han har også gitt seg selv alkoholforbud i tida fremover. Han må fokusere på vm i Falun.

SMADRET I AUTOVERNET:  Petter Northug fyllekjørte bilen til totalvrak søndag morgen. Foto: Henrik Sundgård / NTB scanpix



kilder: http://www.dagbladet.no/2014/05/05/nyheter/innenriks/petter_northug/langrenn/fyllekjoring/33126134/
http://www.dagbladet.no/2014/05/09/sport/langrenn/petter_northug/fyllebrak/33200297/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar