fredag 26. september 2014

Eventyruka

Hvert år arrangerer Sandnes kommune og en rekke skoler og barnehager eventyruke i Sandnes. Da går hele uka ut på eventyr, og alle bruker dagene som kommer til å stelle i stand. Den første store begivenheten begynte på torsdag, med barnehageopptoget. Kl 11:00 marsjerte nærmere 700 utkledde barnehagebarn gjennom sentrum av Sandnes og fremfører kjente eventyr, med musikk.

Neste på lista er eventyrstien, og det de fleste tenker på når de hører eventyruka. Da forvandles hele Sandveparken om til et eventyr. Det varer fra 18:00 til 20:00, og i mellomtiden skal nesten 400 skuespillere (blant andre Hallvard, som dere vet så mye om) fremføre en rekke kjente eventyr og sagn, ofte med en liten twist. Men det slutter ikke helt klokka 20:00, for da holder Mikkel og reverockerne show i amfiet i Sandveparken. Eventyrestien passer for hele familien, så lenge dere tåler litt vått vær.

Jeg skal selv gå og se på eventyrstien. Da skal jeg ta noen bilder, som vil bli lastet opp senere.

Til slutt, på lørdag fra 11:00 til 14:00, blir langgata gjort om til eventyrtorget. Her blir det mange aktiviteter for barn og unge, stelt i stand av Sandnes bibliotek. Barn oppfordres til å kle seg ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar